Alle categorieën
EN

Over ons

Home > Over ons

OVER ONS

Hunan Green Star Biotechnology Co., Ltd. (Green Star) is een bedrijf dat volledig biologisch afbreekbare materialen, PLA-producten en systeemoplossingen levert, opgericht door een team van experts en artsen van het Bio-materials Research Center van de bekende universiteit in China .

De producten hebben een uitstekende biologische afbreekbaarheid en fysieke eigenschappen van de originele polymeermaterialen, die gewone petrochemische plastic producten kunnen vervangen. Het bedrijf innoveert en verrijkt voortdurend zijn productreeksen, die op grote schaal kunnen worden gebruikt in de verpakking van landbouwproducten, voedsel, afvalverwerking, farmaceutische producten, elektrische apparaten en dagelijkse benodigdheden.

Met de missie "Help bij het verminderen van wereldwijde plasticvervuiling en het bevorderen van groene ontwikkeling in de wereld", blijft ons R & D-team voortdurend innoveren en de productienormen strikt volgen. Al onze producten voldoen aan de industriële composteerbare normen die zijn gecertificeerd door de Europese TUV en de Amerikaanse BPI. Ze bieden niet alleen superieure prestaties, maar hebben ook ongeëvenaarde voordelen bij het verminderen van het energieverbruik en de uitstoot van koolstofdioxide (CO2). Onze producten hebben met succes de markten van China, de VS, Italië, Duitsland, Canada, Japan, Finland, Frankrijk, Brazilië en andere landen betreden. De vraag in overzeese markten blijft enorm.

ONZE FABRIEK

BEDRIJFSTEAM